Міський форум
Борислав Сіті
Логін:
Пароль:
ГОЛОВНА   ВІДГУКИ   ФОТОГАЛЕРЕЯ   ФОРУМ   ОГОЛОШЕННЯ   ПРО МІСТО
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: -=Marky=-, Нежная 
Міський форум » Рідне місто Борислав » Загальні теми » Інтерактивна карта (Обговорення і оновлення)
Інтерактивна карта
-=Marky=-Дата: Вівторок, 21.07.2009, 17:12 | Повідомлення # 1
Бабайко
Група: Адміністратори
Нагороди: 1
Авторитет: 4
Статус: нема...
Тут обговорюємо карту нашого міста на базі Google Maps.

Зараз по трохи йде наповнення, вырныше я вчу рызны мови програмування(HTML, JavaScript, місцями CSS) для того щоб можна було щось вміти зробити на карті...

Тепер я буду розставляти маркери різних місць у нашому місті...
потім я зроблю випливаючі віконця з адресою, інформацією і фотографією цього місця...

хто вміє знаходити точні координати може давати їх сюди...

також можете просто казати що потрібно додати на карту...

а я в шапці теми буду робити перелік..

1.Бориславська державна гімназія bdg = new GMarker(new GLatLng(49.288131, 23.42592));

2.

3.

4.

\Реєстрація на сайті/

НафтовийМАГНАТДата: Субота, 29.08.2009, 17:13 | Повідомлення # 2
Учасник
Група: Журналісти
Нагороди: 0
Авторитет: 3
happy

Кохання як багаття – палку не кинеш, загасне!

Повідомлення відредагував НафтовийМАГНАТ - Субота, 29.08.2009, 20:50

-=Marky=-Дата: Субота, 29.08.2009, 19:42 | Повідомлення # 3
Бабайко
Група: Адміністратори
Нагороди: 1
Авторитет: 4
хлопе..я вже закинув цю карту...http://borislav.org.ua/forum/4-125-1

а в цій темі мають бути пропозиції до інтерактивної карти..

\Реєстрація на сайті/

OZДата: Вівторок, 20.04.2010, 11:34 | Повідомлення # 4
Зелений
Група: Нафтовики
Нагороди: 0
Авторитет: 0
2Marky: якщо дійсно є бажання створити карту Борислава на базі Google Maps, можу допомогти. я вже рік у вільний час "трахаюсь" з інтерактивною мапою Дрогобицької агломераці - http://nadoloni.com (на разі завекторено лише Дрогобич і Трускавець - при чому багів ще уйма)

обєктивно 99.9% роботи - це сама карта, а не якісь там розумні слова типу HTML, JavaScript...

якщо вже мова йде про технології, то у мене використана загальносвітова практика:

вектори зберігаються у PostGIS, з БД мозаїка рендериться за допомогою Mapnik, інтерактив реалізований на Flash, серверні скріпти - php.

тобто, необхідність вчити вищеперелічені технології відпадає. основна проблема завекторити карту. так як я живу у Львові, веріфікація гугловських знімків 2006-ого року випуску - велика проблема. крім того, враховуючи, що Борислав і Дрогобич (фактично великі села) представлені в основній своїй масі маленькими будиночками + сараями і мають хаотичний характер забудови - похибка при векторизації супутникових знімків доволі велика. в будь-якому випадку треба затратити багато ресурсів та часу на перевірку в польових умовах.

2. з 2006-ого року коли була зроблена фотозйомка регіона, контури багатьох будинків змінили свій вигляд (добудови, зноси, новобудови)

3. так як в міських радах сидять не особо розумні люди, більш-менш прийнятні плани міст відсутні в природі. не кажучі вже про те, що існує маса будинків з однаковими номерами, деякі вулиці проставлені в дуже дивний манер і при цьому всьому хаосі, ці спеціалісти продовжують переіменовувати (вставляти нові) вулиці (радує, що таких вулиць у Дрогобичі наприклад всього 2)

загалом, якщо всі ці проблеми не лякають і є бажання щось зробити - буду радий співпраці

Повідомлення відредагував OZ - Вівторок, 20.04.2010, 11:44

Міський форум » Рідне місто Борислав » Загальні теми » Інтерактивна карта (Обговорення і оновлення)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Copyright borislav.org.ua © 2010